• Ново
Кафе машина за приготвяне на кафе, по магазините, кана за Кафе с Врата от неръждаема Стомана 550 мл-за Домашна Кухня, кафе-сладкарница

Кафе машина за приготвяне на кафе, по магазините, кана за Кафе с Врата от неръждаема Стомана 550 мл-за Домашна

BGN 0.00

✔ Благодарение на деликатни външен вид и разумен размер го лесен за пренасяне и се съхранява, и той не ще отнеме много място. ✔ С дълъг нос "гъска врата", е подходящ за прецизно наливания на топла вода в ръчни системи за приготвяне на кафе. ✔ капацитет 550 мл, достатъчно голям за съхранение на правилния ви кафе. ✔ Е изработен от висококачествена неръждаема стомана, без ръжда и е устойчив на корозия, е трайна за използване и лесен за почистване. ✔ Ергономична дръжка във формата на ухо е предназначено за удобно и сигурно захващане, за да се избегнат изгаряния при наливании вряща вода или кафе.кана за кафе Gooseneck с подаръци за деня на майката дава възможност за приготвяне на кафе или чай, лесно регулиране количеството на водата и скоростта, и да ви чаша вкусно кафе!Благодарение на тялото от неръждаема стомана и ергономична дръжката с уши, той не е податлив на корозия и не се страхува от попарена с ръце.Идеалното кафе за кухня и кафене-магазин!Параметри : Състояние : 100% чисто нов Материал : Неръждаема стомана Цвят : Сребрист Капацитет : 550 мл Размер : прибл. 13,8x9x8 см/5,43x3,54x3,15 инча Осъществяване Списък : 1 х кана за кафе от неръждаема стомана Забележка : 1. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт. 2. Моля, се допуска отклонение 0 ~ 1 сантиметър, поради ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

Свойства

Condition:
100% Brand New
Material:
  Stainless Steel
Color:
Sliver
Capacity:
550ml
Size:
Approx. 13.8 x 9 x 8cm/5.43 x 3.54 x 3.15inch
Package List:
1 x Stainless Steel Coffee Pot:
Note:
1. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
2. Please allow 0~1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :

Клиентите също избират