• Ново
HROYL За жени и Момичета, Нови Сатенени Обувки за Танци балната зала, Кристали, Обувки за латино Салса, Сватбени Танцови обувки ZU-YCL300

HROYL За жени и Момичета, Нови Сатенени Обувки за Танци балната зала, Кристали, Обувки за латино Салса, Сватбени

BGN 0.00

❤️ O Рискови покупки : Танцови обувки-различно от обичайните спортни обувки.Тя се нуждае от висок комфорт, така че избор на размер е много важен. ❤️ Четири височина от петата височина : 10 см.Моля измерете дължината и ширината на краката си, преди пускането на поръчката, след това, консултирайте се с нашата таблица размери за пазаруване.Благодаря ви много за вашето разбиране, и ние се извиняваме за причиненото ви неудобство./ 8,5 см/7,5 см/ 6 см. ❤️ Забележка : 1. ❤️ Доставка : От международна логистика обикновено се нуждаят от около 7-18 дни, за да стигнем до вашите ръце.Външен материал : ❤️ висококачествен сатен и сетчатое дантела, той има добър блясък и по-добре може да се покаже вашето сценичното чар.Тя се нуждае от висок комфорт, така че избор на размер е много важен.Ако имате някакви въпроси по този повод, или ако искате друга височина шипове, или ако имате нужда от чифт обувки с гумена подметка, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви предоставим пятизвездочное предпродажное и следпродажбено обслужване. ❤️O Рискови покупки : Танцови обувки-различно от обичайните спортни обувки.
Украса : ❤️ кристали, много лъскав, без значение, в какъв стил танцуваш, те могат да ви позволят да бъде в центъра на вниманието.Добре дошли в магазин HROYL!Успешно пазаруване❤️ ^ _ ^ ❤️!Стоките на нашия магазин HROYL разработени от дизайнери от целия свят и се надяваме да ви предложим първокласни модерни, индивидуално и елегантна маркови продукти. Възможни са незначителни разлики в цвета се дължи на отражение на цветовете на монитора, на осветлението, фона и т. Възможни са отклонения в 0,5 см от ръчно измерване.
Стелка и подметка : ❤️ и Двете са изработени от висококачествен велур с противоскользящим, антистатическим и беззвучным ефект, който може да ви накара да покажете своя грациозен танц на сцената.
Закрит начин : ❤️ напречен ремък и регулируем обтегач, по-устойчиви, удобни.Благодаря ви много за вашето разбиране, и ние се извиняваме за причиненото ви неудобство., от които 8,5 см имат две форми шипове, имена на цветове 085 A и 085 B съответно, моля, обърнете се към схемата на шипове за покупка.

Свойства

Клиентите също избират