• Ново
TINRYMX Модерни Танцови Обувки Дамски Със Затворени пръсти и Т-Образно Каишка За балната зала Танго, Валс, Фокстрота, Професионални Танцови Обувки, 7 щатски долара

TINRYMX Модерни Танцови Обувки Дамски Със Затворени пръсти и Т-Образно Каишка За балната зала Танго, Валс, Фокстрота,

BGN 25.06


❤️ Безопасен и елегантен : добра устойчивост на хлъзгане и баланс, лек и издръжлив.
❤️ Причина : Класически дизайн, подходящ за различни случаи, латиноамерикански танци-валс, румба, салса, ковбойских танци, самба, борба с бикове и други професионални танцови събития и конкурси. ★ Удовлетвореността на клиентите е много важно за нас.каишка с катарама осигурява стабилност, така че те лесно "каба" по време на танца, в него вие ще се чувствате по-уверени, да се движат плавно и свободно на дансинга.
❤️ Причина : Класически дизайн, подходящ за различни случаи, латиноамерикански танци-валс, румба, салса, ковбойских танци, самба, борба с бикове и други професионални танцови събития и конкурси.
❤️ Външни материали : Танцови обувки изработени от висококачествена изкуствена кожа, мека и дишаща подплата и мека стелка, модерна, красива и дишаща.Това е един от най-добрите варианти за професионални танцьори.Регулируема Т-образна обтегач каишка за ръка по уникален и гъвкав, въжета минават през ходилото, което позволява по-добро улавяне на глезена. ★ Иновативни стилове, качествени материали, отлично качество на изработката и безупречно сервизно обслужване ще ви осигурят възможно най-доброто изживяване от пазаруването. ★ Дизайн : Класически дизайн с овални пръсти, пълен с елегантност и чар.обикновен покрив може да се отрази по-добре си елегантност.Той не ще отслабне и ще бъде в безопасност, когато танцуваш.Може да се носи и като официални домашни обувки за сватбата, вечерта и денс партита.При избора на размер обувки, моля, съсредоточете се върху по-голяма стъпало.Това може да намали умората на краката на танцьорка по време на представление.Подметката от телешка велур, меки и гъвкави, безшумни и нескользящие.каишка с катарама осигурява стабилност, така че те лесно "каба" по време на танца, в него вие ще се чувствате по-уверени, да се движат плавно и свободно на дансинга.При избора на размер обувки, моля, съсредоточете се върху по-голяма стъпало. замшевая подметка. ★ Добре дошли в магазин TINRYMX! ★ TINRYMX се занимава с разработването и производството на денс обувки за мъже, жени и деца.

Свойства

Клиентите също избират