• Ново
Кошница за дрехи с Коледни мотиви Kigai, Голяма Сгъваема Водоустойчив Кошница за дрехи с Дръжки, Преносима Кошница За Съхранение на Мръсни Дрехи, Играчки, Органайзер ?

Кошница за дрехи с Коледни мотиви Kigai, Голяма Сгъваема Водоустойчив Кошница за дрехи с Дръжки, Преносима Кошница

BGN 0.00

7 H инча (32 * 28 * 57.22 см), Голям капацитет за удобно съхранение на дрехи, играчки, книги, аксесоари за домашни любимци и т. ?ЛЕСНО се ДВИЖИ - тези кошници за бельо с подсилена дръжка и прострочкой гарантират, че дръжките не се разбиват, издържат по-голяма тежест, лесно да се движат и да се изказват.Спецификация : Размер : 12. ?МНОГОФУНКЦИОНАЛНА - Тази количка за бельо, която си в стаята чист и подреден едновременно, също така може да украсят стаята си, красиво и практично, също така е подходящ като подарък за рожден ден, Ден на благодарността, Коледа, детски душ. Съвети за грижа : да Не се перат в машина, само за ръчно пране, препоръчително е да се почистват с влажна кърпа (без избелване) След почистване, поставете го в проветрено място и изчакайте, докато изсъхне, преди да използвате, не поставяйте под слънцето Ако не сте доволни от нашите продукти, моля, свържете се с нас, ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа, 100% гаранция за връщане на парите, добавяте в количката и сега, ние обещаваме да ви изпрати стоката в рамките на 2 дни!. ? Сгъваема чанта за дрехи - сгъваема конструкция, бързо се разгъва при използване, когато не се използва, лесно се сгъва и съхранява, за да спестите място, подходящ за пране, спалня, офис, детска градина, рафтове, багажника на колата и т. ?МАТЕРИАЛ - Тази кутия за съхранение е изработен от тежка рамка пластове плат Оксфорд 600 D с водоустойчива пластмаса покритие вътре, за лесно почистване, лек и издръжлив, не сълзотворен, използването на пластмасова рамка на дъното може да добавите стабилност.? По - ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ- 12,6 Л * 11 W * 22,7 Инча (32 * 28 * 57.22 см) Материал : Сверхпрочная двупластова плат Оксфорд 600 D с водоустойчива пластмаса покритие вътре Печат : дизайн с едностранен печат Опаковка : 1x кошница за дрехи Характеристики : Голям капацитет, здрава и множество, устойчива на счупвания, мека, лесно за почистване, с дръжки от двете страни, удобен за переноске Сгъваема конструкция, когато не се използва, може да се оформи и се съхраняват, не заема място, долната част на влакчета от пластмасова основа, може да запази формата си в продължение на дълго време Може да съхранявате играчки, книги, дрехи, пъзели, кукли, памперси, бебешки одеала, книги, козметика Прави стаята чист и редовно е Подходящ за рафтове, шкафове , общежития колежи, бани, спални, дневни, кабинети и т.

Свойства

Size:
12.6L*11W*22.7H inch (32 * 28 * 57.22cm)
Material:
Heavy-duty double-layered 600D Oxford fabric with waterproof PE coating inside
Printing:
single-sided printing design
Package:
1x laundry basket
Features:
Large capacity, durable and reusable, tear-resistant, soft, easy to clean, with handles on both sides, easy to carry:
Foldable design, when not in use can be folded and stored, does not take up space, the bottom of the PE base support can maintain the shape for a long time:
Can store toys, books, clothes, puzzles, dolls, diapers, baby blankets, books, cosmetics Makes the room neat and regular:
Suitable for shelves, closets, college dormitories, bathrooms, bedrooms, living rooms, study rooms, etc.:
Clean tips:
Not machine washable, hand wash only, wipe with a damp cloth is recommended (no bleaching):
After cleaning, put it in a ventilated place and wait for it to dry before use:
Do not place under the sun:

Клиентите също избират