• Ново
Ковчег За Бижута, Органайзер За Бижута, Голямо Хранилище, Трехслойные Пръстени За Съхранение На Бижута С Ключ И Огледало, Класически Органайзер, Колие, Обеци, Бижут?

Ковчег За Бижута, Органайзер За Бижута, Голямо Хранилище, Трехслойные Пръстени За Съхранение На Бижута С Ключ

BGN 8.43

Той осигурява висококачествена защита за вашите скъпоценни накити от драскотини и повреди., Този органайзер за бижута с различни дизайнами и офиси вместит си скъпоценни накити.✦ [3 слоя с голям капацитет], включително огледало, слот за пръстени, област, за фиби и т. ✦ [Спестяване на пространство] Тази преносима ковчег за бижута, която позволява внимателно разпределени си украса, и лесно да вземете със себе си.Чекмеджето 2 : В него 6 офиса с еднакъв размер.◆ Параметри : Материал : алпийски бор, фланельвес : 1,8 кг/4. ✦ [Дизайн на замъка] : тази ковчежета за бижута има замък, можете да се заключва ценни неща в кутия, заключване, с овална форма, материал от сплав, му е трудно да навреди.Откакто е създаден ярък тоалетка, който пести много място и дава на вашето работното място по-чист вид.Благодаря за добрата комуникация!* Ние обещаваме да изпратите в рамките на 24 часа, а срока за доставка е 7-20 работни дни. ✦ [Идеален подарък] Тази ковчег за бижута красива по цвят и е добър по какъвто и да е материал, лесно се носи с себе си.Имате всички видове бижута?Харесвате носи часовник?Имате много красиви аксесоари?Вие се притеснявате за това, как да съхраняват своите бижута?Нашата ковчег за бижута може да отговори на вашите нужди!◆ Максималния брой места за съхранение на бижута 1 : Разполага с гнездо за пръстени, кутия за обици и кутия за издаване на карти.Благодарение на дръжката може да се вдигне, го е лесен за носене и е подходящ за пътуване.Свети Валентин, ден на благодарността, Ден на майката, Коледа, рождени дни и Нова година може да се превърне в идеален подарък за майка, съпруга, дъщеря или приятел.

Свойства

Material:
alpine pine, flannel
Weight:
1.8 kg / 4.0 lbs
◆ Package include:
jewelry box X 1, key X 1
◆ Warm tips:
* Only contains the jewelry box, not the jewelry in the picture.:
* Because of manual measurement, the error is 0.1-0.8cm(0.03-0.3inch), please refer to actual size.:
◆ Customer Service:
* We offer 100% Money Back or Exchange if the product has any quality issues, you can buy with confidence.:
* We offer 24 hours online customer service, please feel free to message us if you have any questions. Thanks for good communication!:
* We promises to ship within 24 hours, and the delivery time is 7-20 working days. :

Клиентите също избират